Vil du ha de beste IT-konsulentene? Du kan få tak i dem (hvis du handler raskt).

Vi har en hemmelighet å dele med deg

Her er en hemmelighet: Den beste tiden for å få tak i de mest ettertraktede IT-konsulentene er på slutten av året. IT-konsulentmarkedet har store sesongvariasjoner. En stor andel av prosjektene avsluttes i desember, og konsulentene blir tilgjengelige for nye oppdrag. Nå er derfor den beste tiden for å få tak i de mest etterspurte konsulenten til dine prosjekter før de forsvinner igjen i januar.

Vi har et nettverk av over 2500 senior IT-konsulenter. Her finner du konsulenter innen blant annet utvikling, design, data, test og ledelse, med kompetanse innenfor et bredt spekter av teknologier. Vi har konsulenter tilgjengelig i Finland, Norge, Sverige og flere andre steder – for både onsite og remote arbeid. Vi har samlet og kvalitetssikret de dyktigste konsulentene i markedet, slik at nettopp dine teknologiske utfordringer kan bli løst.

Vårt matching team vil hjelpe deg. Vi kjenner konsulentene våre godt. Første steg er derfor å bli kjent med din virksomhet, slik at vi kan bygge beste løsningen for deg.

Nå er tiden inne. La oss bygge teamet ditt.

Kontakt

Har du behov for flere IT-eksperter eller ønsker du å optimalisere ditt digitale team? Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg!

  1. Patrick Høiby

    Sales, Norway

  2. Isaac Gray

    Head of Operations & Performance, Norway

  3. Martine Løkka

    Head of Consulting, Norway