Vil du ha de beste IT-konsulentene? Du kan få tak i dem (hvis du handler raskt).

Vi har en hemmelighet å dele med deg

Her er en hemmelighet: Den beste tiden for å få tak i de mest ettertraktede IT-konsulentene er på slutten av året. IT-konsulentmarkedet har store sesongvariasjoner. En stor andel av prosjektene avsluttes i desember, og konsulentene blir tilgjengelige for nye oppdrag. Nå er derfor den beste tiden for å få tak i de mest etterspurte konsulenten til dine prosjekter før de forsvinner igjen i januar.

Vi har et nettverk av over 2500 senior IT-konsulenter. Her finner du konsulenter innen blant annet utvikling, design, data, test og ledelse, med kompetanse innenfor et bredt spekter av teknologier. Vi har konsulenter tilgjengelig i Finland, Norge, Sverige og flere andre steder – for både onsite og remote arbeid. Vi har samlet og kvalitetssikret de dyktigste konsulentene i markedet, slik at nettopp dine teknologiske utfordringer kan bli løst.

Vårt matching team vil hjelpe deg. Vi kjenner konsulentene våre godt. Første steg er derfor å bli kjent med din virksomhet, slik at vi kan bygge beste løsningen for deg.

Nå er tiden inne. La oss bygge teamet ditt.

Utforsk dine muligheter

Har du behov for flere IT-eksperter eller ønsker du å optimalisere ditt digitale team? Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg!

  1. Patrick Høiby

    Sales, Norway

  2. Isaac Gray

    Head of Operations & Performance, Norway

  3. Martine Løkka

    Head of Consulting, Norway