Vil du ha de beste IT-konsulentene? Du kan få tak i dem (hvis du handler raskt).

Vi har en hemmelighet å dele med deg

Her er en hemmelighet: Den beste tiden for å få tak i de mest ettertraktede IT-konsulentene er på slutten av året. IT-konsulentmarkedet har store sesongvariasjoner. En stor andel av prosjektene avsluttes i desember, og konsulentene blir tilgjengelige for nye oppdrag. Nå er derfor den beste tiden for å få tak i de mest etterspurte konsulenten til dine prosjekter før de forsvinner igjen i januar.

Vi har et nettverk av over 2500 senior IT-konsulenter. Her finner du konsulenter innen blant annet utvikling, design, data, test og ledelse, med kompetanse innenfor et bredt spekter av teknologier. Vi har konsulenter tilgjengelig i Finland, Norge, Sverige og flere andre steder – for både onsite og remote arbeid. Vi har samlet og kvalitetssikret de dyktigste konsulentene i markedet, slik at nettopp dine teknologiske utfordringer kan bli løst.

Vårt matching team vil hjelpe deg. Vi kjenner konsulentene våre godt. Første steg er derfor å bli kjent med din virksomhet, slik at vi kan bygge beste løsningen for deg.

Nå er tiden inne. La oss bygge teamet ditt.

Kontakt

Legg igjen informasjonen din i skjemaet, så kontakter vi deg umiddelbart. Eller kontakt en av oss nedenfor.

  1. Patrick Høiby

    Head of Sales, Norway

  2. Isaac Gray

    Head of Business, Software Development Consulting, Norway

  3. Martine Løkka

    Team Lead Software Development Consulting, Norway