Opas

Freelance-ohjelmistokehittäjän opas

Oman yrityksen perustaminen voi jännittää: Mistä tiedän, että töitä riittää? Mitä itse laatimani sopimuspohjan tulee sisältää? Miten yritykseni talousasiat hoituvat? Muun muassa nämä kiperät kysymykset askarruttavat freelance-ohjelmistokehittäjäksi ryhtymistä harkitsevien mieliä.

Tästä freelance-ohjelmistokehittäjän oppaasta löydät tietoa niin yrityksen perustamista edeltäviin vaiheisiin kuin yrityksen pyörittämiseen. Mietityttäviin asioihin saat tukea myös Wittediltä.

Varaa ilmainen sparrailutuokio

Mietityttääkö jokin?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja pyrimme valottamaan epäselvyyksiä ja hälventämään huoliasi liittyen yrittäjäksi ryhtymiseen. Varaa ilmainen sparrailutuokio suoraan meidän Anssin kalenterista!

Witted tekee yrittäjäksi ryhtymisen helpoksi

Kivuttomasti yrittäjäksi

Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin, että laskutettavassa työssä ei synny katkosta. Voimme aloittaa ensimmäisen projektisi etsimisen, vaikka sinulla ei olisi vielä yritystä ja olisit vielä palkkatöissä.

Ulkoistettu asiakashankinta

Laskutuskelpoisia tunteja ei kannata hukata projektien etsimiseen. Agenttimme hoitavat asiakashankinnan puolestasi.

Tukea sopimus- ja lakiasioihin

Kun tarvitset varmistusta sopimus- tai lakikysymyksiin, lakimiehemme ovat käytettävissäsi.

Määrität itse ehtosi

Määrität itse ehtosi, kuten tuntihinnan, työmäärän ja millaisten projektien (ala, teknologiat, kesto) parissa haluat työskennellä. Agenttimme etsivät sinulle näiden pohjalta sopivia projekteja.

Ryhdy yrittäjäksi Wittedin avulla!

Kaikki palvelumme ovat ilmaisia. Aloitetaanko matkasi freelance-ohjelmistokehittäjänä jo tänään?