Witted Partners

Software freelancing gjort nemt

Professionelle softwareudviklere er privilegerede, de har massere af valgmuligheder, men jagten efter det næste projekt kan stadig føles drænende. Med Witted skal du ikke bruge dyrebare og fakturérbare timer på at lede efter nye projekter. Det overlader du til os - vi finder kunderne til dig.

Witted hjælper software freelancere og mindre software konsulentvirksomheder med at finde de projekter, der matcher deres færdigheder og præferencer - helt gratis. Alt du behøver at gøre, er at fortælle os dine ønsker.

FIND DIT NÆSTE SOFTWARE PROJEKT

Vi har onsite og remote projekter i Finland, Norge, Sverige Danmark, US og andre steder til en værdi af over 10 millioner euro, der bare venter på software professionelle og designere.

De fleste projekter har en varighed på over seks måneder og kræver, at du er fuldt til rådighed. Der er dog undtagelser.

LEDER DIN KONSULENT­VIRKSOMHED EFTER SOFTWARE PROJEKTER?

Har du en mindre konsulentvirksomhed, der leder efter spændende software projekter, så er du velkommen til at tjekke vores ledige projekter ud og se, om de vækker din interesse. Hvis du har specifikke ønsker, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at finde de rette projekter til dig.

SÅDAN VIRKER DET

1 Kontakt os

Om du allerede er software freelancer, eller er klar til at tage springet ud i entreprenørskab, så har vi værktøjerne og engagementet, der hjælper din succes på vej.

2 Lad os lære hinanden at kende

Fortæl os hvordan dit drømmeprojekt ser ud: Ideelle branche, teknologier, varighed og foretrukne lokationer.

3 Læn dig tilbage

Vores agenter finder de projekter, der matcher dine præferencer og færdigheder.

De sørger også for, at du er forberedt til kundemøder og besvarer alle de juridiske og kontraktuelle spørgsmål, der dukker op.

4 Sæt din pris

Hos Witted er det dig der bestemmer. Du sætter din egen timepris og fakturerer Witted i slutningen af måneden. Vi tager os af at fakturere slutkunden. Vi tager ingen kommission eller andre mystiske gebyrer - vores service er 100% gratis for vores talenter.

5 Lad os snakke!

Når det passer dig at tale om freelancing, entreprenørskab og markedsudsigter, så er vi der for dig. Vi tilbyder også at vejlede dig i, hvilke færdigheder du kunne tilegne dig for at sikre, at der også er bud efter dig i fremtiden.

BLIVE SOFTWARE FREELANCER MED WITTED

ER DU KLAR TIL AT BLIVE SOFTWARE FREELANCER?

Det kan føles som et stort skridt at tage springet ud i freelancing og entreprenørskab, så vi hjælper dig hele vejen. Witted er til for at gøre skridtet nemt for dig!

Forberedt og klar – Når du er klar til at opstarte din virksomhed, så hjælper vi med at få din forretning ud over rampen, så du ikke skal tage tid fra dit betalte arbejde. Vi opsøger også projekter for dig, selvom du endnu ikke har en færdig etableret virksomhed og stadig er ansat.

Opstart virksomheden – Det er hurtigt og nemt at opsætte en virksomhed og der er intet hastværk. Vi kan gøre det sammen, når du har fundet dit første projekt.

Opsøg kunder – Vi hjælper dig også med at finde de bedste kunder. Vores agenter finder de projekter, der matcher dine færdigheder og præferencer.

Drift af virksomheden – Medlemmerne af vores fællesskab har anbefalet flere revisorer, forsikringer og værktøjer til andre selvstændige entreprenører. Vi videregiver med glæde tips, så din opstart som software freelancer og entreprenør bliver nem og bekvem.