For selskaper

BYGG LEDENDE SOFTWARE TEAM

Uansett hvilken bransje din virksomhet opererer i, er den – og vil bli – enda mer digital. Evnen til å bygge og utvikle programvare handler om mennesker. Vi finner menneskene du trenger via vårt nettverk av over 3500 IT-eksperter eller ved hjelp av våre rekrutteringsspesialister. Ulike virksomheter har ulike behov, derfor tilbyr vi et bredt utvalg senior IT-konsulenter og rekrutteringstjenester.

IT-konsulenter & digitale team

Witted tilbyr håndplukkede og kvalitetssikrede IT-konsulenter med kompetanse innenfor et bredt spekter av teknologier og ferdigheter. Witted Partners konsulentbase av over 2500 seniorkonsulenter står vi klare for å bistå deg i dine nåværende og fremtidige prosjekter, på kort varsel.

Digital transfor-masjon

Vi leder endringene i din digitale virksomhet. Ekspertene våre kombinerer ledelse og fagekspertise med praktisk erfaring fra forretningstransformasjoner. Kompetansen i NeXecs nettverk er spesielt sterkt i skjæringspunktet mellom virksomhet, teknologi og store forretningstransformasjoner.

Witted-selskapet NeXec er spesialister på digitale transformasjoner

BLI EN DEL AV WITTEDs ØKOSYSTEM

Vi er stadig på jakt etter nye samarbeidspartnere og oppkjøp. Vi akselererer veksten din.

Hvis din bedrift gjør arbeidslivet for utviklere bedre eller dere er i et marked som er nytt for oss, ta gjerne kontakt! Vi søker stadig å utvide mangfoldet av tilbud for alle de fantastiske talentene vi jobber med.

Hvis du er et konsulentfirma som leter etter nye prosjekter, har vi mange prosjekter på on-site og remote i Norge, Finland, Sverige, Danmark, USA og andre steder. Å bli en Witted-partner betyr at dine talenter vil ha tilgang til alle de beste prosjektene i Norden.

Se hva vi ser etter og hva vi kan tilby deg.

Utforsk dine muligheter

Har du behov for flere IT-eksperter eller ønsker du å optimalisere ditt digitale team? Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg!

  1. Patrick Høiby

    Sales, Norway

  2. Isaac Gray

    Sales Director, Norway