Blog

Møt co-founder og senior lead full-stack konsulent, Thomas Lindstrøm

Hei, jeg heter Thomas Lindstrøm, og har jobbet med teknologi i over 13 år. De siste 4 årene har jeg jobbet som konsulent, og Witted har fungert som min oppdragsagent. Nylig ble jeg med i Witted som Witted Minicorp co-founder. På fritiden liker jeg å jobbe med sideprosjekter og eksperimentere med både nye og eldre teknologier. Når jeg ikke er opptatt med teknologi, finner du meg enten i slalombakken eller på stranden!

Hvordan har du jobbet frem til nå (ansatt eller konsulent)?

I løpet av karrieren min har jeg jobbet både som fast ansatt og konsulent, men mest som selvstendig konsulent gjennom eget selskap. Denne arbeidsformen har gitt meg den friheten jeg liker i arbeidslivet.

Hvilke alternativer vurderte du, og hvorfor falt valget på eierskapsmodellen?

Innleieproblematikken ble for min del en katalysator. Jeg har over lengre tid ønsket å bli med i noe større enn "AS-meg-selv", så jeg vurderte fast ansettelse i et større konsulentfirma, eller å bygge noe eget. Da Witted lanserte sine Witted Minicorp-planer, synes jeg det virket veldig interessant, siden jeg på en måte kunne bygge noe eget, og samtidig la være å sette meg inn i alle endringene og det administrative styret som kommer med ved ansettelse av flere enn 1 person i samme firma.

Hvilken opplevelse har du av Witted og kontakten med dem?

Min erfaring med Witted har vært veldig positiv! Etter 4 år som konsulent gjennom Witted Partners, ser jeg frem til nye utfordringer og muligheter som co-founder i Witted Minicorp.

Hvilke forventninger har du til veien videre?

Jeg ser frem til å bygge et sterkt og innovativt fellesskap, samtidig som jeg fortsetter å utvikle egne ferdigheter. Min langsiktige plan for Witted Minicorp er å skape et selskap med eksperter, og bli en av de ledende teknologibedriftene på Sørlandet. Vi skal være selskapet som bedrifter kommer til med kompliserte utfordringer, som vi kan løse!

Hvem tenker du at Witted Minicorp passer for?

Witted Minicorp passer for deg som liker å være selvstendig konsulent, og setter pris på fleksibiliteten det innebærer, men som samtidig ønsker å være en del av og bygge et lokalt fellesskap.

Har du noen råd til andre IT-eksperter som vurderer Witted Minicorp?

Ta kontakt med Witted! Stort sett er opplevelsen fra dag-til-dag akkurat den samme som å være selvstendig konsulent, men uten de administrative oppgavene. Mer tid til andre ting! :)

Become an Owner

Become a software consultancy co-owner! Our new Norwegian Minicorp model enables you to gain the freedom and ownership comparable to an independent contractor and get a maxed out compensation. In addition to your salary, the Minicorp model sets you up to also getting paid tax-efficiently in dividends. All this with minimal administration and overhead, so you can focus on billable work.