Open projects

Senior UX Designers for Ruter

Start: 22.08.2023.
Varighet: 31.08.2024 med opsjon ( 1 + 1 år )
Omfang: 100 %
Sted: Oslo

Design er beviset på at noen har tenkt godt. Hos Ruter er vi mange som tenker godt. Vi tenker hele tiden på hvordan vi skal skape bærekraftig bevegelsesfrihet i verdensklasse. For det skal vi. Verdensklasse. Da trenger vi dyktige designere med på laget, for å skape løsninger kundene våre elsker.
Design gjør at alle løsningene våre henger sammen på tvers av flater, enten de er analoge eller digitale, enten de lyser eller låter. Det skal se bra ut på bussen, gi trygghet på trikken og vise når det går båter.
Vi trenger nå senior UX designere til vårt utviklingsmiljø. I første omgang vil du være en del av et produktteam, og jobbe tett sammen med både produktledere og teknologer i teamet. Du arbeider selvstendig, men uten samarbeid er alt forgjeves.

Om rollen og arbeidsoppgaver:
• Du kan lage den beste digitale brukeropplevelsen. Du forstår kundene og hva deres behov er.
• Bidra med innsikt og analyse for å kunne optimalisere løsningene.
• Du skaper løsninger sammen med andre, og trives best når laget vinner sammen.
• Du kommuniserer godt og naturlig med alle, Opp, ned, til siden og ut mot kundene.
• Du bygger relasjoner som gir deg innflytelse, respekt og gjennomslag. For det hjelper ikke hva du har i hodet om det ikke havner på gata.
• Du jobber på en måte som motiverer andre, for i morgen må vi gjøre det bedre enn i dag.
• Du vet hvor komplisert det kan være å gjøre noe enkelt.

Sentrale forutsetninger for å lykkes i denne rollen er som følger:
▪ Du har erfaring med Figma eller lignende designverktøy
▪ Du har erfaring som UX-designer, interaksjonsdesigner eller visuell designer
▪ Du har erfaring med å designe helhetlige digitale produkter på tvers av mange kanaler og plattformer.
▪ Du har erfaring til å gjennomføre innsiktsarbeid for å skape forståelse både hos deg selv og andre av brukeren og markedet
▪ Du har erfaring med å jobbe sammen med produktledere og tekniske ressurser for å finne gode, kreative løsninger på vanskelige problemstillinger
▪ Du kan vise til en portfolio og har jobbet med denne typen prosjekter i minst 2 år
▪ Snakke og skrive godt på flere språk: Arbeidsspråk er norsk, og det er viktig at konsulenten har evne til å kommunisere uten vesentlige språklige barrierer. Skandinavisk (norsk/svensk/dansk) minimum nivå C1, Engelsk minimum nivå B2

Ta kontakt med Helene Røste på helene.roste@witted.com eller +47 913 68 751 for mer informasjon.

Apply for this project

Freelancing through Witted

Witted helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. The only thing you need to do is to tell us what you’re looking for in your next project.

Interested in a project?

Our agents are standing by, ready to fill you in on any of our projects and be your helping hand along the way to make sure you have all the tools you need to land the gig. If you're already working with Witted, please log in to Witted Hub to contact our agents.