Open projects

Fullstack Developer - Scada

Start: ASAP
Varighet: 6 mnd
Omfang: 100 %
Sted: Drammen

De ser etter en fullstackutvikler som er på .NET, Scada, og Angular.
Det er kun en utvikler i bedriften og det er han som slutter, personen som kommer inn må også kunne ta ansvar og sikre en god offboarding slik at de har all nødvendig dokumentasjon på plass. Oppdraget er i første gang på 6 mnd men gode muligheter for forlengelse.

Vi har behov for utviklerkompetanse som kan «OffBoard»’e vår InHouse-utvikler, trekke ut alt han har i hodet om løsninger og ting han har holdt på med i de siste 25 år. Få kontroll på hans dokumentasjon av løsninger og fylle på med det som trekkes ut av hodet. Videre er det da behov for at denne personen videreutvikler og forvalter dette for oss under en forvaltnings-/bistandsavtale.

Vedkommende bør ha forståelse for systemene og integrasjonene det er snakk om. Dette involverer mye Scada <-> M3 M3 (ProdMan/ProdManWEB) jobbing, men også om andre integrasjoner som f.eks. SF til HandyMan etc.

Ta kontakt med Henrik på henrik.tufte@witted.com for mer informasjon!

Apply for this project

Freelancing through Witted

Witted helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. The only thing you need to do is to tell us what you’re looking for in your next project.

Interested in a project?

Our agents are standing by, ready to fill you in on any of our projects and be your helping hand along the way to make sure you have all the tools you need to land the gig. If you're already working with Witted, please log in to Witted Hub to contact our agents.