Open projects

Scrum Master

Olemme etsimässä asiakkaallemme pitkäaikaiseen projektiin osaksi mielenkiintoista ja monipuolista tiimiä kokenutta Scrum Masteria.

Projektissa tulet työskentelemään osana kehityshanketta muiden kokeneiden ammattilaisten kanssa. Asiakkaana on julkishallinnon sektorin toimija, jonka vastuulla on merkittävien rekistereiden kehittäminen ja ylläpito, jotka vastaavat monipuolisesti mm. verotukseen ja yritystietoihin liittyvien tietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.
Tässä roolissa vastuullasi olisi muun muassa liittyä mukaan projektitiimiin ja vastata tiimin työtehtävien priorisoimisesta ja aikatauluttamisesta, jotta tiimin työmäärä pysyy suunniteltuna ja tiimin tehtävien järjestykset ja aikataulukset ovat johdonmukaisia projektien etenemisen kannalta.

Toivomme että sinulla olisi aiempaa kokemusta erityisesti teknisen taustan puolelta ja olisit ollut mukana hankkeissa, joissa on kehitetty ja suunniteltu käyttöliittymiä. Lisäksi vastuullasi tulisi olemaan dokumentoinnin toteutus ja sen ajantasaisuuden varmistaminen. Toivommekin että nauttisit myös dokumentoinnin ja vaatimusmäärittelyjen kehittämisestä ja valmistelusta.

Olemme etsimässä hankkeeseen henkilöä, joka pääsisi aloittamaan projektissa nopeallakin aikataululla. Projektissa aloitus edellyttää kuitenkin turvallisuusselvitystä.

Mikäli projekti kuulostaa mielenkiintoiselta, niin olethan nopeasti yhteydessä!

Apply for this project

Freelancing through Witted

Witted helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. The only thing you need to do is to tell us what you’re looking for in your next project.

Interested in a project?

Our agents are standing by, ready to fill you in on any of our projects and be your helping hand along the way to make sure you have all the tools you need to land the gig. If you're already working with Witted, please log in to Witted Hub to contact our agents.