Open projects

Agile Master / Technical Project Manager

Mikäli sinulla on hakusessa projekti, jossa on mahdollisuus kehittyä ja päästä toimimaan projektipäällikkönä asiakkaan kriittisen palvelun kehittämisessä, niin tämä mahdollisuus saattaa olla juuri sopiva sinulle!

Asiakas (Finanssiala) etsii joukkoihinsa kokenutta Agile Masteria / Teknistä projektipäällikköä. Kyseessä on pitkäaikainen rooli jossa on mahdollista osallistua ja vaikuttaa useaan eri projektiin. Eli luvassa on monipuolista tekemistä. Tehtävässä osallistut kyberturvallisuuskyvykkyyksiin liittyviin projekteihin. Projektien kokonaisuuksiin liittyy niin SOC kyvykkyyksien kehittämistä ja palveluinfran koventamista.

Tarkemmin projektit valikoituu kyvykkyyksien perusteella. Eli ei tarvitse olla aihealueiden syväosaaja, mutta tekninen osaaminen kyseisillä alueilla olennaista. Painotus on enemmän projektihallinnan puolella, kuin teknisessä osaamisessa.

Mikäli samaistut seuraaviin seikkoihin, uskomme että projekti voisi olla sinulle juuri sopiva:

- Nautit hyvästä kommunikaatiosta ja tiimityöskentelystä työssäsi
- Sinulla on kokemusta haasteellisten kehityshankkeiden ja/tai projektien läpiviennistä, mieluiten finanssialalla
- Sinulla on kokemusta projektien hallinnasta, jotka sisältävät järjestelmäkehitystyötä
- Kokemusta toiminnasta vahvasti säännellyssä ympäristössä
- Kokemusta ketteristä toimintamalleista

Mikäli projekti vaikuttaisi sinusta mielenkiintoiselta, olethan meihin yhteyksissä vaikka Slackin tai sähköpostin kautta!

Allokaatio: 100 %

Aloitus: Vuoden vaihteessa / Sopimuksen mukaan

Kesto: 6 kuukautta + (jatko erittäin mahdollinen)

Sijainti: hybridi, Helsinki

Kieli: suomi ja englanti

Apply for this project

Freelancing through Witted

Witted helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. The only thing you need to do is to tell us what you’re looking for in your next project.

Interested in a project?

Our agents are standing by, ready to fill you in on any of our projects and be your helping hand along the way to make sure you have all the tools you need to land the gig. If you're already working with Witted, please log in to Witted Hub to contact our agents.