Open projects

Fullstack Developer

Rakennus- ja kunnossapitotoimialalle sähköistä palveluportaalia uudistava yritys etsii Fullstack- kehittäjää osaksi heidän tiimiä. Mikäli etsit haastavaa ja mielenkiintoista projektia, voisit olla juuri etsimämme henkilö!

Projektissa liittyisit osaksi jo keväällä käynnistettyä uudistushanketta. Nykyinen sovellus on toteutettu AngularJS + Python stackilla ja pyörii on-premise -ympäristössä (Linux). Uudistushanke painottuu frontendin täysmittaiseen uudistamiseen.

Projektissa voi aloittaa joustavasti elokuussa ja sen parissa on mahdollista työskennellä pitkäaikaisesti ja toistaiseksi. Allokaatiossa on hieman joustoa myöskin. Projektissa on mahdollista työskennellä etänä, mutta toiveena on mahdollisuus työskennellä toimistolla Helsingissä silloin tällöin.

Projektin vaatimukset:
- Ketterät työskentelytavat modernissa tiimissä kiinnostavat sinua
- Omaat oma-aloitteisen asenteen ja saat voimaa hyvästä ja tehokkaasta yhteistyöstä tiimin kanssa
- Senioritason kokemus ohjelmistopalvelun pitkäjänteisestä kehittämisestä ja olet itsevarma teknologisista päätöksistä työssäsi
- Sinulla on kokemusta asiakkaan tech-stackin teknologioiden kanssa työskentelemisestä (painotus Svelte & Python)

Kuulostaako projekti sopivalta? Olethan meihin yhteyksissä Slackin tai sähköpostin kautta.

Tech Stack: Python, Svelte, AngularJS
Allokaatio: 80-100 %

Aloitus: Elokuun puolivälin jälkeen, joustava aloitus

Kesto: Toistaiseksi

Sijainti: Etätyö, toiveena käynti ajoittaisesti Helsingissä

Kieli: Suomi

Contact us

Freelancing through Witted

Witted helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. The only thing you need to do is to tell us what you’re looking for in your next project.

Interested in a project?

Our agents are standing by, ready to fill you in on any of our projects and be your helping hand along the way to make sure you have all the tools you need to land the gig. If you're already working with Witted, please log in to Witted Hub to contact our agents.