Open projects

Software Developer (Angular)

Asiakkaamme etsii kokenutta ohjelmistokehittäjää mukaan osaksi heidän modernia ja ketterää kehitystiimiä. Mikäli sinulla on hallussa sähköisten palvelutuotteiden kehitys Angularin ja Noden kanssa, niin projekti saattaa olla juuri sopiva sinulle!

Projektissa keskitytään heidän tuotteiden taustajärjestelmäkehitykseen. Tiimi koostuu useasta eri ammattilaisesta ja tulet korvaamaan yhden tiimistä vuoden aikana poistuvan kehittäjän. Itse projekti on pitkäkestoinen ja voimassa toistaiseksi. Se on myös mahdollista tehdä täysin etänä, mutta toiveena on että olisi mahdollista työskennellä ajoittaisesti tiimin kanssa asiakkaan tiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Projektin vaatimukset:
- Nautit hyvästä kommunikaatiosta ja tiimityöskentelystä
- Etsit pitkäaikaista projektia, jossa pääset vaikuttamaan osana tehokasta ja modernia kehitystiimiä
- Sinulla on senioritason kokemusta kehitysprojekteista
- Sinulla on vahvasti hallussa Angular
- TypeScript ja Node.js ovat sinulle myös tuttuja

Jos projekti vaikuttaa sinulle mieluisalta, laitathan meille viestiä!

Allokaatio: 100 %

Aloitus: Elokuu, joustava aloitus

Kesto: Toistaiseksi

Sijainti: Etätyö, toiveena käynti silloin tällöin Helsingissä
tiimin luona
Kieli: Suomi

Contact us

Freelancing through Witted

Witted helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. The only thing you need to do is to tell us what you’re looking for in your next project.

Interested in a project?

Our agents are standing by, ready to fill you in on any of our projects and be your helping hand along the way to make sure you have all the tools you need to land the gig. If you're already working with Witted, please log in to Witted Hub to contact our agents.